14 mars 2009

Ombyggnad pågår

Nu är det mycket på gång inom Nätverket Svart Måndag.

Vi är som bäst igång med planeringen av det nya året. Det finns fortfarande mycket att göra och vi lägger nu en hel del energi på att stärka organisationen, planera kompanjer, förtydliga våra mål och vårt arbete gentemot omvärlden och skapa en större transparens i vårt arbete.

Styrelsen har omstrukturerats, en ny hemsida är på väg, forumet ska snart vara uppe igen och den här bloggen är på gång att bli en viktig del i vår kommunikation gentemot media, politiker, medlemmar och andra intresserade.

En hel del arbete återstår, men det är ett spännande projekt vi påbörjat. Ni kommer att under den närmsta tiden upptäcka små förändringar här och var, och snart kommer vi att höras och synas mer än någonsin. NSM har aldrig varit starkare.

Vi planerar ett flertal möten närmsta tiden, samt har alla planer på att anordna Freedom Not Fear 2009 i september månad. Se till att inte missa den fortlöpande informationen under de kommande månaderna. 

Under hösten och vintern har det stått alltmer klart att FRA inte är den enda frågan som måste drivas av NSM och våra samarbetspartners. IPRED, ACTA, Datalagringsinitiativet och en hel del annat har varit på tapeten en stund nu och kommer så att förbli under en tid framöver. NSM har alla planer på att se till att de fortsätter vara det. 

Integriteten, mänskliga rättigheter och det hotande krav- och övervakningssamhället kommer att bli tunga valfrågor under såväl EU-valskampanjen som till nästa års riksdagsval. Var så säkra. Och vi kommer att ställa våra makthavare till svars om det behövs. Diskutera där det  är nödvändigt och slita hårt för att se till att de här frågorna inte glöms bort eller ignoreras under de kommande åren. 

Vi är här för att stanna. Vi är argare, mer bestämda och mer målvedvetna än någonsin. FRA-kampanjen 2008 var bara början. Nu tar vi nya tag, och NSM planerar att bli en faktor att räkna med på allvar under lång tid framöver. 

Ni är välkomna till vår nya blogg, och snart till vår nya hemsida. Samt förstås till återinvigningen av NSM Forum som öppnar upp inom kort. Vi hoppas få se er här snart och ofta.

Väl mött!

0 kommentarer: